Německá kvalita Bubeck
23.04.2020 13:53
Tradice s budoucností od roku 1893
Firma Bubeck byla založena v roce 1893 ve Stuttgartu a stojí tedy na opravdu dlouhé, poctivé tradici. Zakladateli byli Robert Bubeck a jeho syn Wilhelm a firmu pojmenovali jednoduše R. Bubeck & Sohn. Jednalo se o první společnost, která v Německu začala vyrábět krmiva pro psy.
Velmi zajimavý design obalů výrobků firmy Bubeck, je činní jako jednu z nepřehlednutelných
Psí granule najdete zde
Kočičí konzervy zde
Výrobní zásady:
Tradiční výroba té nejvyšší kvality má pevně stanovená pravidla, která se musí dodržovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
- Pomalý a šetrný proces pečení přibližně při 140°C, aby se mohly vytvářet krátké řetězce škrobu, které jsou důležité pro trávení a umožňují lépe získat přirozenou energii z jídla.
- Doba pečení nejméně 30 minut.
- Všechny ingredience jsou pečené dohromady, aby se chutě hezky spojily.
- Pomalé chlazení po dobu několika hodin pro zachování maximálního množství živin.
Morální zásady:
- důvěřujeme regionálním dodavatelům surovin, které používáme v našich krmivech
- zaručujeme vysokou kvalitu použitých obilovin
- pečeme bez cukru a náhradních sladidel
- nepoužíváme chemické a umělé přísady
- nepoužíváme vedlejší produkty živočišného původu
- nepoužíváme geneticky modifikované suroviny
- zaručujeme pomalý šetrný postup pečení v kamenný pecích
- zaručujeme pomalé šetrné ochlazování krmiva po dopečení
“Celý proces trvá téměř celý den, aby váš mazlíček mohl zdravě a šťastně prožít celý život.”
Aby se suroviny proměnily ve zdravé a hodnotné krmivo, vyžaduje to hodně energie a času. Za každým produktem Bubeck stojí lidská bytost. Osoba, která zpracuje těsto. To se pak pomalu peče v kamenné peci, aby byly zachovány všechny živiny v surovinách a krmivo tak bylo maximálně hodnotné. Ze stejného důvodu se po dopečení krmivo i pomalu ochlazuje. Všechny ingredience se pečou dohromady. Chutě se tak nádherně propojí a výsledný produkt je voňavý i pro člověka. Na celý proces neustále dohlíží zkušené odborné oči zaměstnanců Bubeck. Pekař zodpovědný za danou várku upečeného krmiva potom na balení otiskne své jméno jako důkaz poctivosti a kvality.